Zo werkt het

Een knutselpakket welke meer is dan knutselen alleen. Waar we samen lerend spelen en waar we al jong ontdekken dat mens en natuur één is.
Dit doen we door seizoensgebonden thema’s waar de zintuigen op een speelse manier geprikkeld worden. Een avontuur die je samen beleeft. Dit knutselpakket geeft plezier voor iedereen!

1. Kies je favoriete box

Kies de box die bij jou past; een themabox of een seizoenbox. Omdat elke box anders is, kies je wat het meest passend is bij je wensen.

2. Open de box

Handig en praktisch staat alles in één boekje alle activiteiten helder en duidelijk uitgelegd. 

SeizoensboxOp elke themabox staat een sticker van 1 tot en met 4. Voor elk thema een passend nummer welke matcht met het seizoensboekje.

3. Aankondiging thema

Open de doos en zie het themaverhaal. Het verhaal is fantasierijk maar gebaseerd op de werkelijkheid. Vanuit dit verhaal zijn de activiteiten opgebouwd.

4. In de box

Elke box afwisselende activiteiten is natuurlijk heel erg leuk. Wij bieden in al deze afwisseling ook graag structuur. Daarom een standaardindeling van de themadoos.

2x knutselactiviteit

beweging
spel
op onderzoek
zelfstandig spelen

5. Knutsel, beleef en maak plezier!

Knutselen, spelletjes spelen en veel meer! Flinsters, een avontuur die je samen beleeft. Dit knutselpakket geeft plezier voor iedereen!

Een bestelling gedaan? Zo komt het naar je toe

Bestel snel je box!
De box wordt met veel
zorg samengesteld

Thuis geleverd 

Het ontdekken kan beginnen! Alle materialen zijn veilig te gebruiken voor kinderen vanaf 3 jaar.
Deel je avonturen op Instagram #flinsters en kom op de wall of Flinsters!