Daarom Flinsters

Kinderdagopvang/ BSO

Een plezierige en vertrouwde plek waar kinderen kunnen spelen, samenzijn en ontwikkelen. Vol met passie en energie staan de pedagogische medewerkers dag in dag uit klaar voor het welzijn van ‘onze’ kinderen.

Wat zou het fijn zijn om hen te ondersteunen met activiteiten en materiaal, zodat ze het werk gemakkelijker kunnen doen. Waar aan alles gedacht is en waar het kant en klaar geleverd wordt.

Samen met de groep werken aan één specifiek thema gericht op de natuur. Vanuit dit thema worden verschillende activiteiten aangeboden met zo duurzaam mogelijke materialen. Hierdoor worden de verschillende zintuigen gestimuleerd en de fantasie geprikkeld. Natuurlijk kan de pedagogisch medewerker haar eigen creativiteit helemaal kwijt in alle activiteiten die compleet worden aangeleverd.

‘Een cadeautje om uit te pakken, te maken én mee naar huis te nemen. Het grootste cadeau is het plezier en de herinneringen, voor het kind én de pedagogische medewerker.’

6 goede redenen om Flinsters te kiezen

Meer tijd

Voor samen met de kinderen te spelen en begeleiden

Makkelijk

Alle inkoop wordt geregeld en alles wordt stap voor stap uitgelegd met allemaal leuke tips tussendoor. Aan alles is gedacht!

Geen stress

Geen zorgen over wat de pedagogische werknemer die dag met de kindjes gaan doen. Wij nemen dit werk uit handen.

Gevarieerd

Altijd leuke seizoensactiviteiten en knutsels bij de hand die gemaakt kunnen worden. Deze zijn op elkaar ingespeeld waardoor verschillende zintuigen geprikkeld worden.

Geen verspilling

Wij bezorgen alle materialen in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt.

Aansluitend bij het seizoen

De boxen sluiten aan bij het seizoen zodat er gem gemakkelijk herkenning voor het kindje is. Overal is natuur, overal is herkenning!
Offerte aanvraag