Daarom Flinsters

Over Flinsters

Stel je voor; je bent een kind, enthousiast, kan niet stil zitten en groeit op in de natuur tussen bos en heide. Slootje springen, hutten bouwen, kikkerdril bestuderen en buiten ravotten was heel gewoon. 

wie ben ik

Ik ben Willemijn, een doener, af en toe een dromer en bovenal een verbinder. Ik geniet ervan om mensen met elkaar te verbinden, om bruggen te slaan en 

gezamenlijk aan iets moois te werken. Het vermogen om mijn grenzeloze fantasierijke ideeën naar iets concreets en doelgerichts om te zetten zijn eigenschappen die ik koester. 

mijn dochters

Als moeder van drie prachtige dochters – Olivia, Violet en Amelie- heeft mijn verlangen om te verbinden een nog diepere betekenis gekregen. Ik wil hen laten genieten van de wonderen van de natuur, hun onuitputtelijke fantasie toejuichen en samen kostbare herinneringen creëren. Tegelijkertijd streef ik ernaar om een stabiele ondersteuning te zijn in hun opvoeding, een uitdaging waar ik met volledige toewijding voor ga.In mijn zoektocht naar balans en betekenis heb ik mijn kern gevonden: het verbinden van mensen door creativiteit, natuur en fantasie. Opgegroeid te midden van de natuur, weet ik als geen ander hoe verrijkend dit kan zijn. Nu is het mijn missie om anderen te inspireren en hen te laten zien hoe prachtig en waardevol de natuur kan zijn.

in verbinding met elkaar op avontuur in onze eigen fantasierijke wereld.

Met Flinsters wil ik een brug slaan tussen mens en natuur, en jonge geesten aanmoedigen om te spelen, te ontdekken en te genieten van het leven. Want bovenal geloof ik dat plezier, verbondenheid en mooie momenten de ware essentie vormen van het leven.