Daarom Flinsters

Over Flinsters

Over Flinsters: Stel je voor; je bent enthousiast, kan niet stil zitten en groeit op in de natuur tussen bos en heide. Slootje springen, hutten bouwen, kikkerdril bestuderen en buiten ravotten was heel gewoon. Samen met mijn zus op avontuur in onze eigen fantasierijke wereld. Magisch. 

wie ben ik

Ik ben Willemijn. Als ik mezelf in één woord zou omschrijven zou ik zeggen dat ik een verbinder ben. Ik hou ervan om mensen te connecten, linkjes te leggen en samen dingen op te bouwen. Altijd met volle energie ervoor te gaan. Het actieve heb ik nog steeds niet verleerd en mijn fantasie blijft oneindig doorgaan. Wanneer ik ergens enthousiast over ben kan ik maar moeilijk stoppen. Ja, ook met praten.

mijn dochters

Na de komst van mijn twee dochters Olivia en Violet heeft verbinden een andere laag gekregen. Alles wat ik kende, maar op een heel ander niveau. Alles is nu nog intenser en puurder. Wel merkte ik dat mijn energie niet meer oneindig was met twee kleintjes, partner, werk, sporten, hobby’s en een sociaal leven. De welgekende alle ballen in de lucht. Wanneer het druk is, val ik terug op mijn kern. Iets waarvoor ik geen moeite hoef te doen, iets wat er altijd is. En dat is voor mij;

in verbinding met elkaar op avontuur in onze eigen fantasierijke wereld.

Bijgebracht door mijn moeder die werkzaam was als kleuterjuf en een vader die in het landschap en natuur werkte. Dit is mijn basis en mijn onuitputtende bron. Doordat de meisjes afgelopen jaar meer thuis waren dan anders, gingen we vaak op avontuur. Zij en ik genoten hier intens van. Aan de ene kant omdat het gewoon heerlijk is en aan de andere kant ook gewoon praktisch. De sfeer was fijn en doordat we samen tijd doorbrachten konden ze daarna ook veel fijner alleen spelen. Er kwam meer rust voor ons allemaal.