Daarom Flinsters

Bestelling en levering

Seizoensbox

Wanneer je een seizoensabonnement hebt worden deze rond de 19de voor elk nieuw seizoen verstuurd. Op deze manier heb je de seizoensbox voor het begin van een nieuw seizoen weer in huis.

Themabox

Themaboxen worden op maandag, woensdag en vrijdag verstuurd. Bestel je op één van deze dagen voor 15.00 uur? Dan heb je hem de volgende dag in huis.

Basisproducten

Heb je basisproducten besteld? Ook basisproducten worden op maandag, woensdag en vrijdag verstuurd. Bestel je op één van deze dagen voor 15.00 uur? Dan heb je hem de volgende dag in huis.

Transport

Zoals je weet, houden we van de natuur. Daarom hebben we ook gekozen voor een transportbedrijf die dit ook aan het hart gaat. En wie kan dat nou beter als een partij die grotendeels alles op de fiets doet? Cycloon heeft 40 steden waar fietskoeriers de pakketjes rondbrengen. In de steden en dorpen waar ze niet fietsen worden ze gebracht met de groengas auto’s of ze sluiten aan bij het netwerk van DHL. Wat ook leuk om te weten is dat er bij Cycloon veel mensen met een (voormalige) afstand tot de arbeidsmarkt.

Dus op alle fronten een fijne partij om mee te verbinden.