Daarom Flinsters

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Er zitten per week 6 activiteiten in onderverdeeld in:

– 2 x knutsels

– 1 x bewegingsactiviteit

– 1 x onderzoeksactiviteit

– 1 x spel

– 1 x zelfstandig spelen activiteit

Je kunt ervoor kiezen om de activiteiten op te splitsen of samen te doen met meerdere kindjes. Voor een kleine meerprijs worden er extra materialen mee gestuurd zodat iedereen alle opdrachten kunnen doen. Kies dan het abonnement voor 2 of 3 kinderen.

Alle knutselmaterialen die je nodig hebt om de activiteit uit te voeren zitten in het pakket. Om verspilling tegen te gaan en zo duurzaam mogelijk te werken hebben we ervoor gekozen om de basistools weg te laten uit het pakket. Deze basistools zoals schaar, lijm, prikpen, prikmat, verf en wasco heb je zelf in huis, of kan je mee bestellen op onze website.
We hebben gekozen voor een doelgroep van 3 tot 8 jaar. De moeilijkheidsgraad kan je naar je eigen kindje aanpassen. Kan het kindje nog niet zo goed knippen? Ga lekker scheuren! Of is het spelletje nog wat te moeilijk? Kijk wat je wel samen met het spelletje kan doen. Probeer hierin creatief te zijn en niet te standvastig aan de activiteiten vast te houden. Het moet vooral leuk zijn en het samen onderzoeken stimuleren.
De verzendkosten zijn € 6,95 en de boxen worden direct de volgende dag verstuurd zodat je ze snel in huis hebt. Kies je een abonnement? Dan krijg je om de 3 maanden een nieuwe box thuisgestuurd!
Oh nee! Eerst maar even kijken of het goed gaat met de hond! En daarna even een mailtje sturen naar info@flinsters.com. Dan krijg je een nieuw seizoensboekje toegestuurd.
Stuur een mailtje naar info@flinsters.com of stuur een DM via Instagram. We reageren snel en altijd binnen 24 uur.

Bezorging

Wij bezorgen in heel Nederland en België. Hierbij hebben wij waar mogelijk zoveel mogelijk gebruik gemaakt van een duurzame manier van post bezorgen door met fietskoeriers samen te werken. De seizoensboxen kun je voor aanvang van het nieuwe seizoen verwachten. Voor losse producten zoals de weekboxen en dergelijke is bij een bestelling voor 12 uur, de volgende dag geleverd.

Lidmaatschap

De maandelijkse activiteitenboxprijzen beginnen bij € 39,95,- voor 1 kind. Klik hier om het lidmaatschap te kiezen dat bij jouw gezin past.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen/wijzigen of herroepen voor aanvang van het nieuwe seizoen door ons een bericht te sturen naar info@flinsters.com. Dit betekend dat na opzegging je altijd nog 1 seizoensbox van het komende seizoen ontvangt en betaald, dit i.v.m. de inkopen die voorafgaand worden gedaan. Bijvoorbeeld: Je zegt in de herfst op, dan ontvang en betaal je nog de seizoensbox voor het seizoen winter.

We bieden bij de normale maandboxen alleen de mogelijkheid om maandelijks te betalen via automatisch incasso. Mocht je een weekcadeau of een giftcard willen geven dan wordt het totale bedrag in één keer afgeschreven via iDeal of CreditCard.

Een lidmaatschap cadeau geven

Je kan kiezen voor welke periode je cadeau wilt doen. Waarbij we je de cadeau bon naar je opsturen. Klik hier om een lidmaatschap cadeau te geven!
Nee, het lidmaatschap dat u als cadeau geeft wordt niet verlengd. Het is een éénmalige betaling.