Daarom Flinsters

Wat is Flinsters?

Samen het maximale uit de tijd halen die je samen hebt. Even de rest vergeten en gewoon samen zijn. Pret maken en genieten van het moment. De flinsteringen in elkaars ogen zien.

Werken, huishouden, hobby’s, sporten, sociaal leven én energie over houden om je kinderen op een speelse creatieve manier te vermaken. Dat is best veel. Eigenlijk wil je in de tijd die je met je kindje hebt gewoon lachen, spelen en op avontuur. Samen spelenderwijs ontdekken en genieten van de tijd die er is. Verder geen rompslomp om alles te bedenken en in huis te halen. Een compleet knutselpakket zou de oplossing kunnen zijn….

daar krijg je Flinsters van ...

📦 elk seizoen een grote doos in huis met vier verschillende themadozen passend bij het         jaargetijde.

✂️ een heerlijk knutselpakket wat meer is dan alleen knutselen

🎲 knutselen, bewegen, spelletjes, onderzoeken én zelfstandig spel

🌳 aandacht voor de natuur en haar seizoenen

🧩 alle materialen zitten in de box

🧘🏽‍♀️ totaal ontzorgt

🎨 creatief

🕵🏼‍♀️ aandacht voor detail en look & feel

Abonnement

Je kan kiezen om elk seizoen automatisch het totale knutselpakket in huis te ontvangen. Hierdoor hoef je zelf nergens meer aan te denken én krijg je wel alles elke drie maanden je box in huis. Wanneer je een abonnement afsluit ontvang je direct de box welke bij dat seizoen hoort. Drie maanden later ontvang je het activiteitenpakket die bij het volgende seizoen hoort.

Losse boxen

Natuurlijk kan je Flinsters ook eerst proberen! Voor jezelf of als cadeau weg te geven. Een prachtig cadeau om te ontvangen én te geven. Je kan kiezen uit enkele themaboxen of de seizoensbox. De seizoensbox bevat maar liefst vier verschillende themaboxen.