Daarom Flinsters

Wat is Flinsters?

Samen het maximale uit de tijd halen die je samen hebt. Even de rest vergeten en gewoon samen zijn. Pret maken en genieten van het moment. De flinsteringen in elkaars ogen zien.

Werken, huishouden, hobby’s, sporten, sociaal leven én energie over houden om je kinderen op een speelse creatieve manier te vermaken. Dat is best veel. Eigenlijk wil je in de tijd die je met je kindje hebt gewoon lachen, spelen en op avontuur. Samen spelenderwijs ontdekken en genieten van de tijd die er is. Verder geen rompslomp om alles te bedenken en in huis te halen. Een compleet knutselpakket zou de oplossing kunnen zijn….

 

Samen naar een gezellig event, leuk voor papa en mama én voor de kinderen. De tijd die je samen doorbrengt fijn en gezellig doorbrengen. De kindjes lekker knutselen en spelen, de ouders in alle rust shoppen. Een compleet knutselzakje zou de oplossing kunnen zijn…

 

Op het kinderdagverblijf is er altijd wel wat te doen; van binnenkomst moment, fruithap, slaapjes, flessen, boterhammen waar tussendoor de schone luiers worden gegeven. De kindjes spelen heerlijk vrij met het mooie materiaal wat er beschikbaar is. Het vergt voorbereiding, tijd en energie om samen te knutselen of een verdieping op een thema te maken. Een compleet activiteitenpakket zou de oplossing kunnen zijn…

daar krijg je Flinsters van ...

📦 themadozen passend bij het jaargetijde.

✂️ een heerlijk knutselpakket wat meer is dan alleen knutselen

🎲 knutselen, bewegen, spelletjes, onderzoeken én zelfstandig spel

🌳 aandacht voor de natuur en haar seizoenen

🧩 alle materialen zitten in de box

🧘🏽‍♀️ totaal ontzorgt

🎨 creatief

🕵🏼‍♀️ aandacht voor detail en look & feel

Themaboxen

De boxen van Flinsters hebben elk haar eigen thema. Heerlijk op een speelse manier  vol aandacht werken aan een bepaald onderwerp. Als cadeau voor jezelf, of om weg te geven.

Events

Super handig zijn de knutselzakjes van Flinsters voor jou event! De kinderen zijn heerlijk aan het knutselen waar de ouders in alle rust kunnen shoppen. Organiseer je een event en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kinderdagopvang/ BSO

De pedagogische medewerkers ondersteunen bij hun werkzaamheden? Door de Flinsters activiteiten aan te bieden op de groep kan er gemakkelijk op een duurzame manier gespeeld worden. Alles wordt compleet geleverd waardoor de medewerkers zich alleen hoeven te richten op spelen en plezier maken. Daarnaast zorgen de activiteiten ervoor dat het creatieve brein wordt aangezet, niet alleen bij de kinderen. Hierdoor kan de pedagogische medewerker gemakkelijker aanvullende activiteiten toevoegen.