Daarom Flinsters

Daar krijg je Flinsters van...

Spelen, beleven, ontdekken, plezier maken, ontzorgd worden en alles in huis hebben!

hoe het werkt…

Elk seizoen samen opnieuw verheugen op de doos met daarin de 4 themaboxen. Elk jaargetijde heeft haar eigen prachtige elementen die ontdekt kunnen worden. Je knutselideeën worden direct aangevuld met de heerlijke winterknutsels die we gaan maken. 

Wanneer je de doos opent ligt het seizoensboekje bovenop de themaboxen. In dit seizoensboekje staan alle activiteiten van het seizoen. Handig en praktisch; alles in één overzicht.

themaboxen

Op elke themabox staat een sticker van 1 tot en met 4. Voor elk thema een passend nummer welke matcht met het seizoensboekje.

Bij het openen van de themadoos zie je de themakaart die het thema van die box weergeeft middels een fantasierijk maar op de waarheid gebaseerd natuur verhaal. Hoe het werkt is dat vanuit dit verhaal alle activiteiten zijn opgebouwd.

thematisch spelen

Door het thematisch spelen ontstaat er samenhang tussen de activiteiten wat de taalontwikkeling stimuleert, biedt ruimte aan brede invalshoeken en blijven de activiteiten beter hangen.

1. Standaard indeling

Elke box afwisselende activiteiten is natuurlijk heel erg leuk. Wij bieden in al deze afwisseling ook graag structuur. We hebben gekozen voor een standaardindeling van de themadoos. 

hoe het werkt is als volgt

 in de themabox:

2x knutselactiviteit

beweging
spel
op onderzoek
zelfstandig spelen

2. Natuurlijke materialen

Voor alle kleine (en grote) onderzoekers hebben we de box boordevol avontuur gestopt. Dompel jezelf onder in het thema en we nemen je mee op reis!

Hoe werkt de box

Alles wat je nodig hebt zit in de box. De basisartikelen zoals lijm, een schaar en verf heb je zelf in huis of kan je mee bestellen op onze site. De materialen die wij gebruiken zijn zo natuurlijk mogelijk of recyclebaar.  Wij leren graag van de natuur en willen graag wat terug doen. Dit is waarom je veelal natuurlijke materialen terugziet in de doos.

De box wordt zorgvuldig samengesteld, met liefde voor de natuur

Een bestelling gedaan? Zo komt het naar je toe

Bestel snel je box!
De box wordt met veel
zorg samengesteld

Thuis geleverd 

Het ontdekken kan beginnen! Alle materialen zijn veilig te gebruiken voor kinderen vanaf 3 jaar.
Deel je avonturen op Instagram #flinsters en kom op de wall of Flinsters!